ارتودنسی فلزی

ارتودنسی با براکت های همرنگ

با براکت های همرنگ1

استفاده از ارتودنسی با براکت های همرنگ

در روش ارتودنسی با براکت های همرنگ معمولا از براکت های شیشه ای و سرامیکی و یا براکت های کامپوزیتی استفاده می شود. اما همانطور که می دانید در روش های ارتودنسی معمول از براکت های فلزی استفاده می شود. براکت های سرامیکی معمولا توجه کمتری را جلب می کنند و افرادی که می خواهند ارتودنسی آن ها به طور مشخص نمایان نباشد از این نوع ارتودنسی استفاده می نمایند. حتی به دلخواه بیمار می توان از سیم های روکش دار که سفید رنگ است و تقریبا با دندان همرنگ است استفاده نمود.

بیمارانی که فعالیت های اجتماعی زیادی دارند معمولا این روش را برای درمان انتخاب می کنند. چون این نوع ارتودنسی فقط از فاصله بسیار نزدیک قابل دیدن هستند.

یکی از معایب ارتودنسی های همرنگ این است که در این روش جابجایی دندان کمتر و حرکت آن ها به سمت قوس دندان کندتر است به همین دلیل طول دوره درمان افزایش می باشد.

یکی دیگر از معایب ارتودنسی سرامیکی شکننده بودن آن است. در ارتودنسی سرامیکی از مواد کامپوزیتی که برای پر کردن دندان به کار می رود استفاده می شود به همین دلیل استحکام کمتری نسبت به ارتودنسی فلزی دارد و ممکن است در اثر جویدن مواد غذایی سفت شکسته شود.

از آنجایی که ارتودنسی سرامیکی و فلزی در کنار یکدیگر استفاده می شود و نیز طول دوره درمان در دستگاه سرامیکی بیشتر از دستگاه فلزی است دندانپزشکان انتخاب توع دستگاه ارتودنسی را به عهده خود بیمار قرار می دهند تا بیمار با توجه به نوع فعالیت های اجتماعی که دارد یکی از این دو نوع را انتخاب کند.

این مطلب را هم ببینید :  8 واحد کامپوزیت ونیر قدامی

 

ارتودنسی با براکت های همرنگ

Loading