مقالات, ارتودنسی بزرگسالان, ارتودنسی ثابت, در زمان ارتودنسی, درمان ارتودنسی, دستگاه های ارتودنسی, مقالات ارتودنسی

آیا بیماران دارای حمله های عصبی می‌توانند ارتودنسی کنند؟

بیماران دارای حمله های عصبی می توانند ارتودنسی کنند؟

اختلالات تشنج شایع ترین بیماری عصبی مزمن جدی است. تشنج ها به صورت تغییر در حس، رفتار یا هوشیاری ظاهر می شوند و بسته به تظاهرات به عنوان جزئی، پیچیده یا عمومی طبقه بندی می شوند. اکثر بیماران را می توان به صورت پزشکی مدیریت کرد تا بدون تشنج باقی بمانند. مدیریت معاصر ممکن است شامل داروها، جراحی، یک دستگاه تحریک عصبی کاشته شده و/یا یک رژیم غذایی کتوژنیک باشد. ملاحظات برنامه ریزی درمان ارتودنتیست برای بیمار مبتلا به اختلال تشنج، جزئیات خاصی در مورد شروع، دفعات و نوع تشنج، رفتار در طول تشنج، مدت زمان، محرک ها، دوره نقاهت، مدیریت پزشکی و انطباق است.

ذهنی و تشنجی

هیپرتروفی لثه مرتبط با داروهای ضد تشنج و ترومای دندانی یا صورت در گذشته باید توسط متخصص ارتودنسی در هنگام برنامه ریزی درمان در نظر گرفته شود و به عنوان بخشی از رضایت آگاهانه بیمار بررسی شود.

تشنج ها و تشنج های مرتبط با صرع می توانند مشکلات متعددی برای سلامت دندان ایجاد کنند، از جمله موارد زیر:

متأسفانه تعدادی از داروهایی که برای کنترل حملات صرع استفاده می‌شوند می‌توانند باعث مشکلات سلامت دهان و دندان شوند.  این مشکلات بیشتر به سلامت بافت لثه مربوط می شود.  بهترین راه برای جلوگیری از مشکلات مربوط به داروهای صرع، رعایت بهداشت دهان و دندان در منزل و مراجعه به دندانپزشک هر شش ماه یکبار برای تمیز کردن دندان و معاینه است.

برخی داروهای ضد‌صرع قدیمی در افراد،عوارض دهان و دندان ایجاد می‌کرد که امروزه با پیشرفت علم، این عوارض به حداقل رسیده است. در این زمینه با آموزش بهداشت دهان و دندان به افراد مبتلا به صرع برای رعایت بهداشت فردی و مراجعه مرتب به دندانپزشک و انجام جرم‌گیری، احتمال بروز این عوارض به کمترین میزان می‌رسد.

یکی دیگر از عواملی که منجر به پوسیدگی دندان بیماران صرعی می‌شود تنفس از راه دهان به جای بینی است که خشکی دهان ایجاد می‌کند ‌. معمولا این دسته از بیماران استرس زیادی را تحمل می‌کنند و بزاق دهانشان اسیدی می‌شود که به پوسیدگی دندان‌ها می‌‌انجامد.

 

بیماران مبتلا به بیماری مبتلا به صرع می توانند در شرایط خاصی شروع به درمان کنند. قبل از هر جلسه ارتودنسی بیمار، موارد زیر لازم است:

عصبی

بیمار قبل از هر جلسه ارتودنسی داروهای ضد صرع مصرف می کند.
بیمار قبل از هر جلسه ارتودنسی غذا اصلی خود را صرف غذا کرده است.
بیمار قبل از عمل ارتودنسی احتیاط لازم است، در صورت خستگی و بی قراری، ممکن است زمان ارتودنسی را به روز دیگر بسپارید.
برای مصرف این دسته از بیماران، مصرف زیاد آب، استفاده از دهانشویه و استفاده مناسب از مسواک ها توصیه می شود.
نوشیدن، شیرینی سازی، شکلات و مواد چسبنده نیز بهداشت دهان و دندان را سالم نگه می دارد.
توصیه می شود که این بیماران برای زمان بیشتری با زمان کوتاهتر به جراح ارتوپدی ارتودنسی مراجعه کنند.
پزشک و کارکنان باید آماده باشند تا زمانی که بیمار در مطب ارتودنسی دچار تشنج می شود، تشخیص داده و به آن پاسخ مناسب دهند.
قبل از مراجعه به دندانپزشک یا ارتودنتیست خود، لطفاً مطمئن شوید که مطب از تشخیص صرع شما و داروهایی که برای مقابله با آن مصرف می کنید مطلع است. همچنین بسیار میتواند مفید باشد که ما را از اطلاعات تشنج‌های خود مطلع کنید، مانند نوع، فراوانی و هرگونه محرک احتمالی. این اطلاعات می تواند به ما کمک کند تا قرار ملاقات وویزیت های شمارا تا حد امکان راحت تر پیش ببریم.
اگر میخواهید ارتودنسی دندان انجام دهید ولی هنوز هیچ اقدامی انجام نداده اید، میتوانید به مطب دکتر سیدامین همایونی از متخصصان باتجربه تهران مراجعه کنید. ما در مطب دکتر همایونی با ارائه مشاوره رایگان به شما کمک میکنیم که متناسب با بودجه و مشکلتان، بهترین درمان و دستگاه ارتودنسی را انتخاب کنید. علاوه بر این، شما را در تمام طول دوره درمان تنها نمیگذاریم و تمام اطلاعات لازم در این خصوص را به صورت منظم در اختیار شما قرار میدهیم

Loading